Discover Scuba Diving

T'has preguntat mai què se sent en respirar sota l'aigua?

El Discover Scuba Diving o Bateig et permetrà provar el busseig per veure si t'agrada. Encara que no és una certificació real de busseig, durant l'experiència Discover Scuba Diving o Bateig de busseig aprendràs com utilitzar l'equip de busseig en aigua poc profunda i rebràs una fàcil i ràpida introducció a tot el que es necessita per explorar el món subaquàtic. Realitzaràs una pràctica inicial de coneixements bàsics en una piscina guiat i supervisat en tot moment per un instructor. Després, un cop hagis experimentat per primera vegada el que és respirar amb un equip autònom, sortiràs amb vaixell a fer la pràctica al mar, en una zona tranquil·la i poc profunda (entre 6 i 10 metres) i gaudiràs durant 20 minuts de la teva primera immersió acompanyat / a d'un instructor. La immersió al mar es fa en un punt de la costa del Montgrí declarat Parc Natural. No hi ha res com respirar sota l'aigua per primera vegada. Després d'alguns minuts et donaràs compte del realment senzill que és el busseig.

Material necesari:
Utilitzaràs tot l'equip bàsic de busseig incloent una màscara, tub i aletes, un regulador de busseig per respirar a través d'ell entre altres instruments bàsics i un vestit humit de busseig.

Requisits:
És imprescindible per poder fer el Discover Scuba Diving que tinguis com a mínim 10 anys d'edat.
També hauràs d'emplenar un senzill qüestionari mèdic per saber si el teu estat de salut és apte pel busseig. Recorda que el busseig és un esport i això requereix que compleixis una mínima condició física per a la seva correcta pràctica.

Preu:
70.00 € per persona, inclou tot el material necessari, sortida en vaixell, assegurança de busseig i diploma.
(Consultar preus per a grups).

El teu pròxima aventura:
Un cop hagis experimentat el que és respirar sota l'aigua i vegis el senzill i divertit que és, voldràs donar el següent pas i ser un bussejador certificat. Informa't sobre el curs Open Water Diver amb nosaltres.