Zones d'immersió

Zones d'immersió del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
Les millors immersions del Mediterrani al teu abast.

 

Aptes per a tots els nivells · A només 10 minuts de navegació


Les Illes Medes són un petit arxipèlag format per set illots i algun escull, situat a una milla del port de L’Estartit.  La proximitat a la costa, a  la desembocadura del riu Ter, la presència de corrents del nord i la gran diversitat geològica dels fons, fan que trobem una gran varietat de vida marina a l'abast de tothom. Sens dubte que gaudirem de totes les immersions ja que en totes elles ens acompanyaran els curiosos meros i una gran varietat d'espècies marines.

Hi ha un límit d'immersions permeses a la Reserva Natural de les Illes Medes per protegir la fauna i la flora de la zona. Per això, animem els nostres bussejadors a descobrir la costa del Parc Natural per minimitzar l'impacte ambiental a la reserva.
Salpatxot - Guix

Salpatxot - Guix

La zona del Salpatxot es troba situada al nord de la Meda Gran, protegida dels vents de component sud.
Pedra de Déu

Pedra de Déu

La Pedra de Déu es troba situada a l'extrem nord-est de la Meda Gran, protegida dels vents de component sud.
Pota de Llop

Pota de Llop

Pota del Llop està situada al extrem nord-est de la Meda Gran, exposada als vents de nord i de llevant.
La vaca

La vaca

La Vaca és un túnel que travessa la Punta de la Galera de la Meda Gran, protegida dels vents de component nord. És un túnel de grans dimensions i de gran lluminositat.
Dofí Nord

Dofí Nord

La cova del Dofí és un conjunt de túnels que es troben a la Meda Petita. Des de la banda Nord, es poden realitzar diferents itineraris: els túnels del Dofí i l'Herminia.
Dofí Sud

Dofí Sud

La cova del Dofí és un conjunt de túnels que es troben a la Meda Petita. Des de la banda sud podrem trobar l'accés a cadascun dels túnels.
Tascó Gros

Tascó Gros

El Tascó gros és l'illot bessó del Carall Bernat. Amb el seu gran diàmetre l'itinerari és tan senzill com envoltar l'illot.
Carall Bernat

Carall Bernat

Carall Bernat és l'illot més alt del conjunt d'illots que podem trobar a la zona sud de la Reserva Natural de les Illes Medes. La immersió transcorre al llarg d'una paret plena de gorgònies on podem trobar una gran varietat de peixos depredadors.
Tascó Petit

Tascó Petit

Tascó Petit està situat a prop de Carall Bernat i Tascó Gros. Entre els tres conformen un triangle d'illots que donen molt joc a l'hora de traçar diferents itineraris i adaptar-los a qualsevol nivell de busseig.
Ferranelles

Ferranelles

Ferranelles és un petit illot situat entre la Meda Petita i el Tascó Petit. La immersió és de poca dificultat i està a l'abast de tots els bussejadors.
Punta Salines

Punta Salines

Punta Salines es troba situada a la costa del Montgrí, aprop de l'Estartit. Zona molt tranquila i protegida de vents de component sud.
Arcs del Duï

Arcs del Duï

Els Arcs del Duï estàn situats entre el golf del Negre del Falaguer i l’Illa del Duï. És una zona coralígena on trobem uns arcs a una profunditat entre els 12 metres i els 20 metres i la vida pròpia de la Costa del Montgrí.
Negre del Falaguer

Negre del Falaguer

El Negre del Falaguer es troba situat a la costa del Montgrí propera a l'Estartit, molt protegit dels vents de component Nord. És una immersió per a tots els nivells, senzilla, poc profunda i de fàcil orientació.
Cala Calella

Cala Calella

Cala Calella es troba situada a la costa del Montgrí, molt a prop de l'Estartit, al cantó sud de Punta Salines. És un punt d'immersió que s'adapta a tots els nivells, oferint immersions entre els 6 i 30m de profunditat on abunda la fauna bentònica.